Inschrijven

Hoe kunt u zich laten inschrijven:

Het lukt momenteel helaas niet om u middels het inschrijfformulier in te schrijven, daar wordt hard aan gewerkt. Uw inschrijving mag per mail naar ons toe worden gezonden. Vermeld alle gegevens die u hieronder op het formulier vindt en mail deze naar: info@tandartszuiderval.nl.

Zorg ervoor dat u bij de inschrijving uw legitimatiebewijs en zorgpas bij de hand heeft.

Wij hechten waarde aan de huisregels die wij hanteren om de communicatie en het contact onderling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Graag verzoeken wij u om onze huisregels door te nemen.

Naast het Nederlands is er ook een mogelijkheid om te communiceren in het Duits (Deutch), Engels (English), Turks (Türkςe), Marokkaans Arabisch (العربية) en in het Berbers.

Uw inschrijving wordt binnen 15 werkdagen in behandeling genomen. Er wordt vervolgens telefonisch contact met u opgenomen voor het maken van een intake afspraak. U dient zelf uw gegevens op te vragen bij uw vorige tandarts.

Let op: De intake afspraak omvat een korte kennismaking met uw nieuwe tandarts. De tandarts bekijkt uw behandelhistorie, uw gebitsgezondheid wordt onderzocht en wordt er samen met u een zorgplan opgesteld.

 

Inschrijfformulier

reCAPTCHA is required.

Contact

Zuiderval
Eeftinksweg 25
7541 WE
Enschede
 +31 53 431 6051
 info@tandartszuiderval.nl

Openingstijden

Maandag 8:00 uur - 20:30 uur
Dinsdag 8:00 uur - 20:40 uur
Woensdag 7:30 uur - 20:30 uur
Donderdag 7:30 uur - 20:30 uur
Vrijdag 7:30 uur - 15:30 uur
Klik hier om onze telefoontijden te bekijken